Inscrieri

TAXE DE PARTICIPARE pana la 31 martie 2019

300 lei pentru medicii primari si specialisti
200 lei pentru medicii rezidenti, pensionari si pentru asistentii medicali
Gratuit pentru studenti

TAXE DE PARTICIPARE de la 1 aprilie 2019

400 lei pentru medicii primari si specialisti
300 lei pentru medicii rezidenti, pensionari si pentru asistentii medicali
Gratuit pentru studenti

Plata se poate face in lei in contul IBAN: RO 56 BTRL 045 012 02859553XX, BANCA TRANSILVANIA, Sucursala Victoria, Titular cont: Media Med Publicis sau online, cu un card Visa ori MasterCard.

PLATESTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD! CLICK AICI!

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După achitarea taxei de participare va rugam sa va înregistrati online, completand formularul si atasand dovada platii sau o copie după carnetul de student.